Polityka prywatności

Polityka prywatności sklepu internetowego Akspol.com.pl

1. Szanując Twoje prawa oraz respektując ustawę o ochronie danych osobowych  zobowiązujemy się do zachowania bezpieczeństwa i poufności pozyskanych danych  osobowych. Wszyscy pracownicy sklepu zostali odpowiednio przeszkoleni w zakresie  przetwarzania danych osobowych.

2. Administratorem Danych Osobowych jest: Akspol, ul. Koszykowa 5, 84-207 Koleczkowo

3. W naszym sklepie zbieramy następujące dane osobowe:

• Imię i nazwisko – podczas składania zamówienia będziesz proszony o podanie  swojego imienia i nazwiska aby móc wysłać Tobie zamówienie oraz możliwości  kontaktu z Tobą 

• Adres zamieszkania – jest nam potrzebny do wysyłki zamówionego towaru. 

• Nr telefonu – Powiadamiamy sms-em o wysłaniu towaru. Czasami też dzwonimy w  celu potwierdzenia zamówienia, lub w przypadku nieoczekiwanych zdarzeń jak np.  brak towaru w magazynie jednocześnie proponując korzystne rozwiązanie. 

• Adres email – poprzez email wysyłamy potwierdzenie zamówienia, oraz  kontaktujemy się z Tobą. Jeżeli zostałeś abonentem naszego newslettera będziemy  wysłać do Ciebie informację handlową raz, dwa razy w miesiącu. 

• Adres – informacje wynikające z ogólnych zasad połączeń realizowanych w Internecie  takie jak adres IP (oraz inne informacje zawarte w logach systemowych)  wykorzystywane są przez administratora serwera w celach technicznych. Adresy IP  mogą też być wykorzystywane w celach statystycznych – do zbierania ogólnych  informacji demograficznych (np. o regionie, z którego następuje połączenie). 

• Cookies – nasz sklep wykorzystuje technologię Cookies w celu dostosowania serwisu  do Twoich indywidualnych potrzeb. Możesz zgodzić się na to, aby wpisane przez  Ciebie dane zostały zapamiętane i byś mógł bez powtórnego wpisywania korzystać z  nich przy następnych odwiedzinach na stronach serwisu internetowego. Właściciele  innych witryn nie będą mieli dostępu do tych danych. Jeżeli nie zgadzasz się na  personalizowanie serwisu, proponujemy wyłączenie obsługi cookies w opcjach  przeglądarki internetowej. 

4. Podanie powyższych danych jest konieczne w następujących przypadkach: • Dokonując zakupu w naszym sklepie bez logowania konta po realizacji takiego  zamówienia z naszej bazy usuwamy wszelkie dane mogące zidentyfikować Twoją  osobę (imię, nazwisko, adres, nr telefonu, adres email). Pozostaje tylko dokument  sprzedaży przechowywany na potrzeby fiskalne. 

• Rejestracja w bazie Klientów – jest dobrowolna Przechowujemy te dane w bazie aby  ułatwić Tobie w przyszłości zakupy w naszym sklepie internetowym. 

• Jeśli chcesz być informowany o ciekawych wydarzeniach i ofertach handlowych  możesz zostać abonentem newslettera. Przystąpienie jest dobrowolne i w każdej  chwili możesz się z niego wypisać. 

5. Każdy Użytkownik naszego serwisu ma możliwość wyboru, czy i w jakim zakresie chcą  korzystać z naszych usług i udostępniać informacje o sobie. Jeżeli z jakiś względów nie życzysz sobie pozostawienia swoich danych osobowych to masz prawo do ich usunięcia lub nie  korzystania z naszego serwisu.

6. Żadnych danych nie udostępniamy osobom trzecim. Nie przechowujemy również danych poufnych jak numery Twoich kart kredytowych czy danych dostępu do Twojego konta bankowego. 

7. Zgodnie z postanowieniami ustawy o ochronie danych osobowych z dnia 29 sierpnia 1997  roku, Dz. U. nr 133 poz. 883 z późn. zm. masz prawo poprawiania, uzupełniania,  uaktualnienia, sprostowania oraz żądania usunięcia swoich danych osobowych. W tym celu  korzystaj z właściwych zakładek w serwisu internetowego, prześlij e – mail pod adres  sklep@artseries.pl lub listem poleconym na adres: Akspol, ul.Koszykowa 5, 84-207 Koleczkowo.

Zwrot towaru

gwarancja

Reklamacje

Promocje
Salonowe meble rattanowe - sofa z dwoma fotelami m66
Salonowe meble rattanowe - sofa z dwoma fotelami m66
4 725,00 zł 3 599,00 zł
kpl
Meble rattanowe Simoo - zestaw dla czterech osób
Meble rattanowe Simoo - zestaw dla czterech osób
6 800,00 zł 4 000,00 zł
kpl
Ręcznie produkowany stolik rattanowy z abaką - Foksse
Ręcznie produkowany stolik rattanowy z abaką - Foksse
532,00 zł 379,00 zł
Rattanowe meble z elementami drewnianymi - komplet Brescia
Rattanowe meble z elementami drewnianymi - komplet Brescia
1 572,00 zł 1 199,00 zł
kpl
Stylowy podnóżek rattanowy z abaką m01p
Stylowy podnóżek rattanowy z abaką m01p
332,00 zł 259,00 zł
szt.
Rustykalny fotel rattany, przecierany na biało m45f
Rustykalny fotel rattany, przecierany na biało m45f
528,00 zł 439,00 zł
do góry
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl